Tuotteet ja palvelut

tuotteetjapalvelut

Hallitsemme haastavien kokonaisprojektien hoitamisen. Valmiita ratkaisuja ei tarvita, idea riittää. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme avuksesi ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen.

Valmistamme laivojen ja rakennusten sisäkattoihin yksilöllisiä erikoisrakenteita kuten palkistoja ja doomeja sekä peruskattoihin kuuluvia alumiinisia tasokattoja, muotosäleitä ja -paneeleja sekä ritilöitä ja kasetteja. Tuotannossamme syntyy myös mm. pilarinverhouksia, ikkunakartioita, seinäelementtejä, erikoisvalaisimia ja monia muita osia. Useat tuotteet ja elementit ovat ainutkertaisia yksilöitä. Teemme myös tarvittavat erikoisprofiilit ja särmättävät otsat. Emme sano mielellämme ei, vaan tutkimme aina tapauskohtaisesti mahdollisuutemme toteuttaa asiakkaamme villeimmätkin ideat.

Laivapuolen töissä oppimamme sisustuselementtien rakennustapa sopii myös rakennuspuolelle. Elementtien valmistus täysin valmiiksi tuotantotiloissamme lyhentää rakennusaikaa varsinaisessa kohteessa. Asennus voidaan tehdä nopeasti rakennuksen loppuvaiheessa.