Vakiotuotteet

vakiotuotteet

Metalliset sisäkattojärjestelmät ovat toimintamme vahva perusta

Toimitamme peruskattojamme niin rakennus- kuin laivanrakennusteollisuudelle. Vakiotuotteistamme löytyvät valmiiksi kehitetyt sisäkattojärjestelmät paneeli-, säle- ja kasettikatoille asennuskiskoineen ja reunalistoineen. Kattopinnat voivat olla sileitä tai perforoituja.

Vakiovärisävyinä meiltä löytyvät tehdaspinnoitettuina RAL 9003 valkoinen sekä RAL 9006 harmaa. Pintakäsittelyt onnistuvat myös pulveri- tai märkämaalattuina RAL- tai NCS-sävyinä. Olemme valmistaneet tuotteitamme myös mm. ruostumattomasta teräksestä, kuparista sekä kiiltoanodisoidusta alumiinista.

Akustisena täytteenä käytämme huopaa tai Ewona-akustotäytettä. Akustotäyte on tehokas, turvallinen ja käyttäjäystävällinen eriste, jonka erityisominaisuuksia ovat puhtaus ja pölyämättömyys. Akustotäytteen valinnalla on mahdollisuus vaikuttaa jo rakennusvaiheessa myös sisäilman laatuun, sillä Ewona-akustotäytteestä ei irtoa sisäilmaan haitallisia hiukkasia.

Varastostamme löytyy laaja valikoima erilaisia vakiolistoja, joita pystymme toimittamaan nopeimmillaan jopa tilauspäivänä.

Olemme toimittaneet sisäkattojärjestelmiämme monenlaisiin rakennuksiin ja laivoihin mm. toimistoihin, kylpylöihin,  ravintoloihin, myymälöihin ja julkisiiin rakennuksiin.

Joustavana toimijana olemme aina valmiita kehittämään valikoimaamme. Mikäli vakiotuotteistamme ei löydy juuri Sinun tarpeisiisi sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä, niin tutkimme mahdollisuutemme räätälöidä tuotteemme tarpeitasi vastaavaksi.